u bent hier: home » rahma’s netwerk 

Een divers Business netwerk

De Rahma Foundation wil ambitieuze jonge mensen begeleiden om hun professionele dromen te verwezenlijken.

Mannen en vrouwen die het gemaakt hebben in hun werkende leven, als ondernemer of als topmanager bij een bedrijf, worden gekoppeld aan jonge ambitieuze talenten.

We matchen vraag en aanbod, door te kijken naar de kwaliteiten, ervaring en behoeften van de deelnemende mentoren en mentees.

De mentor begeleidt zijn/haar mentee op zakelijk gebied en ondersteunt hen om groei te realiseren in hun onderneming of naar een volgende stap in de carrière.

Mentoren en mentees fungeren als klankbord voor elkaar. In beginsel wordt deze verbinding voor de periode van drie jaar aangegaan. De foundation blijft in de vier jaar erna betrokken bij de mentee. De professionals krijgen in hun rol als mentor ondersteuning door intervisie. Zo halen zij ook voordeel uit de binding met het netwerk.

Vanzelfsprekend kan een mentee in een andere setting mentor zijn. Naast één-op-één contact worden er bijeenkomsten georganiseerd voor alle mentoren en mentees. Naast een informatief en inspirerend aspect hebben deze bijeenkomsten ook het doel om als netwerk te groeien. 

De foundation streeft diversiteit na. We streven bij de trainers naar een divers netwerk met een fifty-fifty verhouding tussen mannen en vrouwen.

MEER INFORMATIE

Wil je lid worden van het netwerk, of meer informatie over activiteiten, kosten enzovoort? Neem dan contact met ons op.

Translate »