Home » Nieuws » Rahma: ‘Sigrid Kaag is voor mij een rolmodel’

Rahma: ‘Sigrid Kaag is voor mij een rolmodel’

De afspraak tussen Sigrid Kaag en Rahma el Mouden om elkaar te ontmoeten was enkele maanden geleden gemaakt bij een gezamenlijk optreden bij de WNL-zondagochtendshow van Rick Nieman, Gisteren werd de afspraak gestand gedaan: Rahma el Mouden overhandigde haar boek aan de minister van Internationale Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

,,Vandaag was voor mij een eer om de minister Sigrid Kaag te ontmoeten en mijn boek persoonlijk aan haar te overhandigen. Zij is zeker een rolmodel voor mij en nog voor meer vrouwen”, aldus Rahma el Mouden.

Dochter Oumaima, die nu de dagelijkse leiding heeft van het schoonmaalbedrijf MAS Dienstverleners, was bij de overhandiging aan de bewindsvrouw.

,,Ik hoop dat wij met de volgende verkiezingen een vrouwelijke minister president mogen verwelkomen”, zei Rahma. Het is nog niet bekend of Kaag zich kandidaat gaat stellen voor het lijsttrekkerschap van haar partij D66. Het is bekend dat Kaag zich inzet voor de positie van vrouwen.

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties