Home » Nieuws » Rahma en Elske bij Op1: ‘We gaan helpen ondernemers coronaproof te maken’

rachmaelske

Rahma en Elske bij Op1: ‘We gaan helpen ondernemers coronaproof te maken’

De aanpak van de coronacrisis kan en moet vrouwelijker en het draait niet alleen om geld bij de oplossingen. ‘Daarom willen wij ondernemers helpen om na de crisis een superstart te maken’.

Dat was in het kort de boodschap van Elske Doets en Rahma el Mouden tijdens de talkshow Op1 van afgelopen zaterdagavond. De zakenvrouwen voegen de daad bij het woord met een nieuw initiatief. Ze lanceerden een nieuw platform (#rachmaelske.nl) voor getroffen ondernemers, die adviezen krijgen hoe ze uit de coronacrisis te komen.

El Mouden en Doets, beiden gedreven ondernemers, willen collega’s op weg helpen om hun bedrijf coronaproof te maken. Ook hun eigen bedrijven, Doets Reizen en MAS Dienstverleners, hebben veel last van de crisis en knokken de zakenvrouwen met hun teams om er weer goed uit te komen.

Bij Op1 legde Doets uit dat te veel beslissers in Den Haag niet de pijn van de ondernemers voelen. Aan tafel zitten vooral mannen, terwijl vrouwen ontbreken. Bovendien draait het volgens haar ook om meer dan alleen geld. Volgens El Mouden zou de overheid veel meer moeten overlaten aan de creativiteit van de ondernemers.

De zakenvrouwen gaan via hun non-profit platform advies gratis geven aan ondernemers. Daarvoor gaan ze met ondernemers in gesprek.’Uiteraard ook met mannelijke ondernemers’, zei El Mouden tegen presentator Sander Schimmelpenninck.

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties