Home » Nieuws » Rahma el Mouden te gast bij MISCHA!

Mischa Blok en Rahma el Mouden

Rahma el Mouden te gast bij MISCHA!

Wil je echt weten hoe een organisatie draait, vraag dan aan de schoonmakers hoe het eraan toegaat. Aldus ondernemer Rahma el Mouden in de podcast MISCHA!

Tot voor kort leidde El Mouden het schoonmaakbedrijf MAS. Momenteel is de leiding van het bedrijf in handen van haar dochter Oumaima el Mouden. ,,De schoonmaker weet precies wie de grootste vervuiler is, wie altijd groet.”

El Mouden zei eerder dat ze het schoonmaakvak het mooiste beroep vond, omdat het altijd nodig is.

,,Daar moet ik wel van terugkomen. Tijdens corona merkte ik dat vijftig procent van onze klanten dicht ging. Het gaf me niet de zekerheid die ik daarvoor gewend was. Daarom besloot ik in de zorg te gaan – niet enkel om het risico te spreiden, maar ook omdat er nog veel te halen is, in de zorg voor ouderen en jongeren.”

Toch spreekt El Mouden met veel liefde voor het vak. ,,Het brengt je in contact met twee soorten mensen: de klant, maar ook mensen die het heel moeilijk hebben in de samenleving. Mensen die onze steun nodig hebben. Dat samen: het personeel en de klanten, maakt je werk leuker en aangenamer dan als je met één niveau te maken hebt.”

Luister HIER naar de podcast met Rahma el Mouden.

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties