Home » Nieuws » Rahma bij Marokkaanse vrouwen in Amsterdam-Noord: ‘Ik voel mij verbonden met hen’

Rahma

Rahma bij Marokkaanse vrouwen in Amsterdam-Noord: ‘Ik voel mij verbonden met hen’

Zakenvrouw Rahma el Mouden presenteerde woensdag haar boek ‘Op weg naar mijn vrijheid’ tijdens een bijzondere bijeenkomst ter gelegenheid van 50 jaar Marokkaanse integratie.  De conferentie voor Marokkaanse vrouwen in Amsterdam-Noord ging over de weg naar hun toekomst, zoals ik die van mij heb opgeschreven in het boek

,,Ik was blij dat ik hierbij mocht zijn omdat mijn eerste woning lag in Noord. Het was een zolderkamer. Daarom voel ik mij zeer verbonden met de Marokkaanse vrouwen in deze buurt”, aldus El Mouden. ,,Zij gaan vol vertrouwen en geëmancipeerd de toekomst tegemoet.”

Consul generaal in Amsterdam, Mohamed Moutaoukel, was ook aanwezig bij deze bijzondere gebeurtenis.

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties