Home » Nieuws » RAHMA: ,,Mijn vader heeft altijd in mij geloofd”

Rahma el Mouden

RAHMA: ,,Mijn vader heeft altijd in mij geloofd”

Voor zakenvrouw Rahma el Mouden staat vast dat haar vader, imam in Marokko, een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

,,Ik ben opgegroeid in de wetenschap dat mijn vader altijd in mij heeft geloofd. Daardoor heb ik mijn kracht ontwikkeld. Ja, ik was soms wat rebels. Maar mijn vader zei dan wat een vader het beste kan zeggen: “Rahma is de liefste en slimste dochter, jullie begrijpen haar niet…”

Volgens de zakenvrouw, die MAS Dienstverleners startte in Nederland, heeft dit haar sterk gemaakt. ,,Ik ben nieuwsgierig en wil overal een antwoord op hebben. Dat was indertijd niet gebruikelijk in die cultuur.”

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties