Home » Nieuws » ‘Deze week staat mijn levensverhaal in de Libelle’

‘Deze week staat mijn levensverhaal in de Libelle’

,,Als kind had ik al een grote droom: ik wilde vrij zijn.”

Zo begint het interview deze week in Libelle aan de vooravond van de verschijning van mijn boek De weg naar mijn vrijheid.

,,De weg die ik bewandelde, is moeilijk geweest, maar uiteindelijk heeft hij naar mijn gedroomde bestemming gebracht. Westerse mensen kunnen het zich misschien niet voorstellen, maar voor mij als geëmancipeerde Nederlandse moslima van Marokkaanse afkomst blijft het bijzonder. Ik ben vrij, mijn kinderen zijn vrij, mijn kleinkinderen zijn vrij. Meer kan ik niet wensen.”

Lees in de Libelle het prachtig opgeschreven interview.

Deel dit bericht:

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties